Babymassage en yoga

Babymassage en yoga

Behalve gastouder ben ik ook docent babymassage en yoga.

Ik heb hier, als gastouder, bewust voor gekozen. Baby's hebben soms last van krampjes, slecht slapen, pijn bij het doorkomen van de tanden etc. Ik wil de ouders daar graag bij helpen door ze te leren masseren. Bovendien is die tijd, samen met je baby, erg rustgevend voor de ouder en de baby. De yogaoefeningen maken er een feestje van. Het maakt de band tussen ouder en kind sterker. Ook voor dames die zwanger zijn is dit een fantastische manier om je voor te bereiden op de baby. Dit doe je d.m.v. een oefenpop. In 2020 start ik met moeder/babymassage en yoga op de Wobbel.

Nieuws

Data workshops:
Er is plaats voor 2 baby's.

Op de volgende data is er weer les:

10.00-11.00 uur.

Andere tijden in overleg.

De kosten zijn € 12.50 inclusief een kopje thee en iets lekkers.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@thuiscrechedemolen.nl

onder vermelding van naam, telefoonnummer en voorkeursdatum. Ik neem dan contact met je op. Bellen mag ook op nummer 0623988893

Wil je, samen met een andere moeder, op een ander tijdstip of dag een les volgen, mail mij dan.

 Wanneer het weer kan, na Corona, starten Bianca Schuurman, van de yogatuin Zwiep, en ik met wobbelyogalessen voor alle leeftijden. 09.00-09.45 baby's, 10.00-10.45 peuters en van 11.00-12.00 5 jaar en ouder. Locatie de Zwiepse Molen . Iedere eerste zondag van de maand.

Ben jij zwanger en wil je meteen met masseren beginnen als jouw kindje is geboren? Meld je dan ook aan en oefen op een pop.